ICT voor Bouwbedrijven

ICT-oplossingen voor Bouwbedrijven.

Reset heeft een uitgebreide historie als ICT-leverancier in de bouw, architectuur en engineering. We hebben vele bouwbedrijven en toeleveranciers als klant. Met ruime werkervaring in de bouwbranche bieden wij kwalitatieve en duurzame oplossingen. Naast betrouwbaar systeembeheer leveren wij de beste hardware, zoals de allernieuwste HP Z Workstations die geschikt en geoptimaliseerd zijn voor 3D, CAD tekenen en renderen.

ict voor bouwbedrijven

Samenwerken met kwaliteit aan kwaliteit.

Reset hecht grote waarde aan zijn vaste waarden: betrouwbaarheid, kwaliteit en eerlijkheid. Deze waarden worden gedragen door het management en de ca. 40 medewerkers. Het zijn bovendien waarden die alleen te handhaven zijn door teamspirit, onderling vertrouwen en loyaliteit. Met oprechte interesse en betrokkenheid bij de klant, de mens achter de opdracht én de eindgebruiker. Reset zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

Breumelhof Bouw - Den Haag

Breumelhof Bouw
Den Haag

Verkade beton - Monster

Verkade Betonwerk
Monster

Vierhout Metaal - Den Haag

Vierhout Metaal
Den Haag

Bouwmachines Den Haag
Rijswijk

Ervaring met uw software.

Door jarenlange samenwerking met bouwbedrijven hebben wij veel kennis opgedaan met de meest gebruikte software en de bijbehorende systeemeisen.

Wij hebben ruime ervaring met ontwerpsoftware, zoals Autodesk Revit, AutoCAD, Sketchup, Vectorworks en Construsteel. We zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van BIM, 3D ontwerpen, augmented en virtual reality, digital twins, Internet of Things (IoT) en sensoring.

Voor projectadministratie en tijdsverantwoordingen hebben wij ervaring met ERP software waaronder Exact Bouw 7, VABI vastgoeddata, Unit 4, Kraan, Bouwinfosys, Visma Severa, Dynamics en Newforma.

Uw software

Autodesk Revit
AutoCAD
sketchup-pro
Bouw Infosys
Vabi Vastgoeddata
exact bouw 7
Construsteel - Staal Constructie Software

Sterke ICT is het fundament van je bedrijf.

U werkt met strakke planningen. De tekeningen en bestek zijn grote bestanden die centraal staan opgeslagen en waar al uw medewerkers snel mee moeten kunnen werken. Het complete netwerk van server tot werkplek mag dan ook geen enkele bottleneck bevatten. Wij hebben ervaring met het optimaliseren van uw servers en het inrichten van netwerken.

Onze specialisten adviseren de meest gepaste oplossingen voor bouwbedrijven van klein tot groot. Binnen elk budget kunnen wij mee denken om de bottlenecks weg te nemen.

kwaliteitscontrole

De juiste tools voor kwaliteitsborging.

Om de bouwkwaliteit van uw projecten te garanderen heeft u de juiste hardware en software nodig. Foto’s en verslaggeving kunnen realtime en veilig worden opgeslagen in de cloud. Zo is alle informatie over kwaliteit en veiligheid voor al uw medewerkers altijd en met elk apparaat beschikbaar. En kunt u aantonen dat bij oplevering aan afspreken en regelgeving is voldaan.

Veilig samenwerken op locatie.

Uw medewerkers zijn voornamelijk aan het werk op locatie. Daar hebben zij altijd de laatste versies nodig van hun bestanden. Door te werken vanuit de cloud kunnen bestanden worden gedeeld en samen bewerkt. Iedereen werkt altijd met de laatste versie.

samenwerken op locatie

Uw apparaten veilig op de bouwplaats.

Dankzij onze end-point monitoring en anti-virus zijn de apparaten waar op locatie op wordt gewerkt altijd veilig en up to date.

Ook datalijnen en processen worden in de gaten gehouden. Wij zijn op de hoogte van storingen, voordat u ze doorheeft.

Plan uw personeel met Microsoft Shifts.

Deel makkelijk personeel in en maak werkplanningen met Microsoft Shifts. Shifts integreert volledig in Teams en is daarom snel toe te passen binnen een organisatie.

 • Maak groepen aan die samen ingedeeld kunnen worden
 • Laat uw medewerkers in en uit klokken
 • Aanvragen van vrije tijd, of wisselingen van shifts
 • Dagnotities, voor herinnertingen voor werkzaamheden
 • Communiceer makkelijk met medewerkers
 • Integreert in Microsoft Teams
Samenwerken met microsoft teams

Alle communicatie op één plek met Microsoft Teams.

Microsoft Teams is de nieuwe standaard om samen te werken. Stel teams en projecten samen en deel planningen, bestanden en communicatie op één centrale plek.

Start video vergaderingen met klanten en toon met een tweede camera uw duurzame bouwtrajecten terwijl u live aantekeningen maakt.

Wij koppelen Teams ook aan uw ERP en telefonie software. Bel hierdoor uit met één druk op de knop en herken door wie u gebeld wordt. Meer over bellen met Teams.

De bouw doet alles met een smartphone.

Smartphones kunnen optimaal worden ingezet in de bouw. Ze bieden, met behulp van de juiste apps, alles wat uw personeel nodig heeft.

Verhoog uw efficiency met eigen bedrijfsapps

Dankzij het Microsoft Power Platform is het tegenwoordig enorm makkelijk om eigen apps te ontwikkelen. Versnel specifieke bedrijfsprocessen met apps die precies doen wat u wilt en die zijn te integreren in uw eigen systemen.

Hoe AutoGlass efficiënter werkt met hun eigen apps.

Dennis Schoneveld - Engineer
Dennis Schoneveld – Engineer

Wij zorgen voor uw ICT.

Heeft uw bedrijf eigen lokale servers waarop uw data staat? Wij monitoren en updaten uw servers en netwerkomgeving 24/7. Uw medewerkers werken op de beste en veiligste virtuele werkplek, altijd en overal beschikbaar, op elk device.

Of uw data in de cloud staat of lokaal, wij kunnen altijd met u meedenken voor een duurzame passende oplossing om uw systemen en data veilig te houden.

Nooit meer zonder inkt of papier.

Als bouwbedrijf ziet u uw tekeningen en andere bestanden het liefst op papier. Uw multifunctionals moeten dus altijd werken. Met onze monitoring zijn wij altijd op de hoogte van de status van uw printers.

Om de hoogste kwaliteit van uw prints te garanderen leveren wij de beste printers, copiers, scanners, A3 MFP’s en Pagewide printers, van A4 tot A0, de hoogste kwaliteit inkten, toners, papier en betrouwbaar onderhoud.

Daarnaast richten we de workflow van uw printer zo in dat uw ingescande documenten direct op de juiste locaties terecht komen. We adviseren u graag welke hardware er specifiek geschikt is voor uw bedrijf en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Wij beheren uw printers volledig

Managed Print Services is een overkoepelende service om uw print-oplossingen volledig te ontzorgen. Wij kunnen op afstand het printgedrag en tonerstanden uitlezen. Zo leveren wij automatisch op tijd nieuwe toners, papier en andere verbruiksmiddelen. Reset is HP partner, daardoor bent u met een onderhoudscontract altijd verzekerd van snelle ondersteuning in het geval van storingen.

managed print services
HP Partner First Silver
HP_Z workstations
Flexibele oplossingen voor ICT-investeringen

Hardware leasen.

Als u uw hardware moet vernieuwen kunt u voor grote eenmalige kosten komen te staan. Denk aan het vernieuwen van uw serverpark, printers, netwerkomgeving, of de werkplekken van uw medewerkers.

Door middel van lease kunt u voor een scherpe maandelijkse prijs hoge kwaliteit hardware in huis halen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals Operational Lease of Financial Lease. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden van Hardware as a Service te bespreken.

Werk waar u maar wilt.

Het is tegenwoordig nodig om veilig en betrouwbaar thuis door te kunnen werken. Daarvoor heeft u toegang tot uw software en bestanden nodig.

Schermen overnemen

Met lokale infrastructuur zijn de werkplekken op uw kantoor vaak al zo ingericht dat deze op afstand kunnen worden overgenomen en u gewoon kunt doorwerken, waar u maar wilt.

Virtual Desktop

Door uw complete ICT-infrastructuur in onze cloud te plaatsen, bent u verzekerd van optimale veiligheid. U heeft uw eigen private virtuele netwerkomgeving, altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups. U werkt op een virtueel desktop in onze cloud, waardoor gevoelige data nooit zelf verstuurd wordt.

de bouw werkt ook thuis
Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam
Backuplocatie Van Nelle Fabriek Rotterdam
Veeam CSP Partner

Backups veilig en snel buiten de deur.

Bouwbedrijven beschikken over grote hoeveelheden data. Met Veeam Cloud Connect gebruiken wij high-end back-up software die het mogelijk maakt om elke nacht een veilige cloudback-up te maken van uw complete kantooromgeving, inclusief uw grote data-archieven.

Onze technici denken met u mee om uw back-ups in te richten. Zodat uw data-archief veilig buiten de deur wordt opgeslagen in ons datacenter, gevestigd in de mooie Van Nelle Fabriek.

In geval van een calamiteit kunnen wij snel uw backup herstellen. Dit kan met de volledige werkomgeving, losse workstations, of zelfs met losse bestanden.

Wij bieden uitgebreide cloud Backup- en Disaster Recoveryoplossingen (BDR) voor elke omgeving. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een rondleiding in ons datacenter.

Flexibel systeembeheer.

We leven in een beweeglijke tijd waarin we, indien nodig, snel moeten op- en afschalen. U werkt met een kern van vaste medewerkers met daaromheen een flexibele schil om pieken op te kunnen vangen. Deze wilt u ook laten werken binnen uw veilige netwerk. Onze werkplekoplossingen zijn flexibel qua schaalbaarheid, en duidelijk qua kosten.

Bespaar op uw ICT

Beheert u zelf uw ICT? Dan kunt u flink besparen op uw ICT kosten door het uit te besteden. Besteed uw ICT uit aan een partner die ervaren is in uw branche en volledig op de hoogte van alle ins en outs van de sector. Wij beheren uw systeem efficiënt en professioneel, zodat u weer kunt doen wat u leuk vindt en waar uw kracht ligt.

Systeembeheer voor architecten
 • Onbeperkte opslag per gebruiker
 • Antivirus en Monitoring
 • Microsoft 365 Office Enterprise
 • 24/7 ondersteuning
 • Uw eigen applicaties geïnstalleerd in de cloud
 • Two-factor authentication
 • Elke nacht een back-up
 • Software altijd up to date
 • 24/7 monitoring en support
 • Altijd en overal inloggen op uw remote werkplek

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor uw bouwbedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

  Uw gegevens