Klantcases over ICT

Reset heeft meer dan 500 klanten, lees hoe zij werken met onze ICT oplossingen.

Bent u benieuwd hoe wij onze ICT kunsten hebben toegepast? Cloud oplossingen, Microsoft 365, netwerk- en systeembeheer. Bekijk dan onze verschillende klantcases!

Klantcases.

Elk bedrijf is anders.
Bekijk in deze klantcases hoe Reset meedenkt met oplossingen ingericht op het bedrijf.

Yasemin Yegen - Leyestaete

Leyestaete, geen zorgen meer over ICT.

Leyestaete accountants en belastingadviseurs heeft het druk, heel druk. Ze hebben net een ander kantoor overgenomen, maar komen eigenlijk nog steeds mensen tekort. Dan wil je maar één ding, focussen en geen gedoe met je ICT.

Simon Rijke - directeur Weighpack

Weighpack, compleet ontzorgde verpakkingslijnen.

Productiebedrijf Weighpack is een wereldwijde speler op het gebied van complete verpakkingslijnen. Ze hebben een unieke positie in de wereld omdat ze niet alleen de machines leveren, maar ook een software en ondersteuning. Net als Reset dus een all-in oplossing.


Erik Vierhout gaat voor duurzame ICT

Vierhout Metaal, duurzamer door ICT.

Vierhout Metaal was op zoek naar manieren om hun totale bedrijf te verduurzamen. Toen Erik Vierhout bij ons kwam met de vraag om de ICT van zijn productiebedrijf duurzamer te maken, wisten wij het antwoord al: Doe je ICT de deur uit. Hoe? Dat lees je in deze klantcase

Tymen Roelofs zorgt bij Tychè groep voor flexibele ICT

Tychè groep,
flexibeler door ICT.

Financieel adviesbureau Tychè Groep uit Den Haag zocht een oplossing om flexibeler te kunnen werken. De medewerkers zaten vast op hun werkplek (een vaste telefoon op en een computer onder het bureau) waaraan gewerkt moest worden.

Van Dam’s Kwastenfabriek, ambachtelijk vooruitstrevend.

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek. Ze zijn de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland. Al meer dan 14 jaar verzorgt Reset het beheer van hun ICT.


Robert Overgaag en Joost van der Heijden van Labore
Labore en Reset, al 12 jaar een versterkende combinatie.

Labore is een kantoor gespecialiseerd in de geautomatiseerde verwerking van administraties. Al meer dan twaalf verzorgt Reset het beheer van hun ICT. Tegenwoordig draaien alle administratieve software in de cloud.

wasmachinehuis delft
Wasmachinehuis, houdt Delft al meer dan 70 jaar schoon.

Reset levert systeembeheer en netwerkbeheer bij Wasmachinehuis in Delft. Lees hier hoe zij al meer dan 70 jaar de hoogste kwaliteit leveren en hoe nieuwe technologieën de markt aan het veranderen zijn.

De tuin van Art Centre Delft
Art Centre Delft gaat werken in de Cloud.

Art Centre Delft is een prachtig project. Het leuke voor ons is dat alle specialismen van ons bedrijf er samen komen. Van VoIP telefonie tot werken in de Cloud. En dan ook nog eens in zo’n inspirerende omgeving.