Klantcases over ICT

Reset heeft meer dan 500 klanten, lees hoe zij werken met onze ICT oplossingen.

Bent u benieuwd hoe wij onze ICT kunsten hebben toegepast? Cloud oplossingen, Microsoft 365, netwerk- en systeembeheer. Bekijk dan onze verschillende klantcases!

Klantcases.

Elk bedrijf is anders.
Bekijk in deze klantcases hoe Reset meedenkt met oplossingen ingericht op het bedrijf.

Van Dam’s Kwastenfabriek, ambachtelijk vooruitstrevend

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek. Ze zijn de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland. Al meer dan 14 jaar verzorgt Reset het beheer van hun ICT.

Labore en Reset, al 12 jaar een versterkende combinatie

Labore is een kantoor gespecialiseerd in de geautomatiseerde verwerking van administraties. Al meer dan twaalf verzorgt Reset het beheer van hun ICT. Tegenwoordig draaien alle administratieve software in de cloud.

wasmachinehuis delft
Wasmachinehuis, houdt Delft al meer dan 70 jaar schoon

Reset levert systeembeheer en netwerkbeheer bij Wasmachinehuis in Delft. Lees hier hoe zij al meer dan 70 jaar de hoogste kwaliteit leveren en hoe nieuwe technologieën de markt aan het veranderen zijn.

De tuin van Art Centre Delft
Art Centre Delft gaat werken in de Cloud

Art Centre Delft is een prachtig project. Het leuke voor ons is dat alle specialismen van ons bedrijf er samen komen. Van VoIP telefonie tot werken in de Cloud. En dan ook nog eens in zo’n inspirerende omgeving.