ICT bedrijf voor het
MKB in Den Haag.

Eén ICT bedrijf voor uw gehele werkomgeving, die constant wordt doorontwikkeld en ondersteund wordt. Een moderne werkplek voor al uw medewerkers. Uw gegevens slaan wij veilig en betrouwbaar op. En uw apparaten? Die beheren wij voor u.

Een regionale partner gevestigd op het randje van Den Haag. We hebben vele Haagse klanten, er zit vast een bekende voor u tussen.

ict voor bedrijven in Den Haag

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Uw ICT-omgeving wordt beheerd door één ICT-bedrijf. Al uw diensten hebben we in eigen beheer en hierdoor kunnen wij u één pakket aanbieden. Uw systemen worden 24 uur per dag gemonitord. Waar nodig kunnen we uw systemen opschalen om problemen te voorkomen. Wij maken een complex iets als ICT overzichtelijk voor u.

Pro-actieve monitoring en updates.

In het Network Operations Center (NOC) houden de medewerkers van Reset uw en onze eigen systemen dag en nacht in de gaten. Hierdoor kunnen we snel ingrijpen waar nodig. Wij houden uw hardware en software goed in de gaten en elke nacht maken we een bakc-up welke redundant opgeslagen wordt in twee datacenters in Nederland.

Monitoring van bedrijven in Den Haag
We komen langs in Den Haag

We komen bij u langs in Den Haag.

Onze medewerkers komen bij u langs indien er problemen zijn of u advies nodig heeft. Hiervoor worden geen voorrijkosten of arbeidskosten achteraf gerekend. U ziet altijd dezelfde gezichten, want u krijgt een engineer toegewezen die alles van uw situatie af weet. We zijn gevestigd in Wateringen, aan het rand van Den Haag. Zeer goed bereikbaar aan de A4.

24/7 antwoord op uw vragen.

Wanneer u vragen of problemen heeft staan onze medewerkers van de servicedesk dag en nacht voor u klaar. Ze beschikken over uitgebreide kennis om u zo goed mogelijk te woord te staan en uw problemen op te lossen.

Antwoord op vragen
Uw vaste engineer in Den Haag

Uw vaste engineer.

U krijgt altijd een medewerker van de servicedesk aan de lijn die weet welke werkzaamheden er als laatst zijn uitgevoerd. Zo kunnen ze u snel helpen. In het geval van complexe problemen hebben ze korte lijnen met de juiste personen.

Wij hebben eigen datacenters.

In twee gerenommeerde datacenters, SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam, beheren wij onze eigen servers en infrastructuur. Hierdoor behouden we de gehele controle over de data die we hebben.

Eigen datacenters voor uw Haagse data

Deze bedrijven gingen u voor.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor uw bedrijf in Den Haag kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens

    Reset Lierseweg 7-9 Wateringen