ICT Beheer

Totaaloplossingen voor uw ICT-omgeving

ICT Marktleider in de regio

Reset is al 10 jaar marktleider en betrouwbare ICT partner voor ICT-beheer in de regio. Onze producten en diensten ontwikkelen we zelf waardoor we maatwerk ICT oplossingen kunnen bieden tegen scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor systeembeheer, maar ook  voor Cloud diensten en VoIP telefonie.

De basis voor al onze diensten ligt bij onze ervaren engineers. We stellen hoge eisen aan de service die we leveren. Met een transparant ticketsysteem en vaste klantteams zorgen we dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast hanteren we ruime openingstijden op onze servicedesk zodat storingen direct verholpen kunnen worden.

Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op.

088 7777 800

Contact opnemen?


De kracht van Reset

Wij leveren alle diensten voor uw ICT; van Cloud tot VoIP.

Servicedesk van 08:00-17:30. Storingsdienst 24/7.

Producten en diensten uit eigen ontwikkeling.

Altijd een vast aanspreekpunt en vaste engineers.

Persoonlijk dashboard met al uw ICT zaken inzichtelijk.

On-site Support
Periodieke aanpassingen op locatie

Aanpassingen op locatie zijn noodzakelijk om uw ICT-omgeving optimaal te houden. Ons streven hierbij is om zo onzichtbaar mogelijk te werk te gaan zodat u geen vertragingen of hinder ondervindt van onze aanwezigheid. We maken gebruik van klantteams zodat u altijd een vaste accountmanager als aanspreekpunt heeft. Bij uw accountmanager kunt u terecht voor wensen en opdrachten maar ook voor vrijblijvend advies. Uw accountmanager zal u periodiek bezoeken om de laatste ontwikkelingen met u door te spreken. Ook engineers worden aan een klantteam gekoppeld; zo weet u precies wie u over de vloer krijgt en zijn zij volledig bekend met uw ICT-omgeving.

Meer over On-site Support
ICT Beheer
ICT Beheer

Servicedesk
Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

Wanneer u een storing heeft moet deze zo snel mogelijk verholpen worden. Om die reden is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Daarnaast hebben we een eigen servicedesk waar onze gespecialiseerde medewerkers klaar zitten om uw vragen te beantwoorden. Ook hiervoor hanteren we ruime openingstijden; van 08.00 tot 17.30 zijn zij bereikbaar. Wilt u uw vraag stellen via Whatsapp of Chat op de website? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zo bent u altijd verzekerd van hulp.

Meer over de servicedesk

ICT-beheer branches
Met deze branches hebben we extra ervaring

De ICT-omgeving van een onderwijsinstelling moet aan andere eisen voldoen dan die van een architectenbureau, dat is logisch. Maar waar zit dat verschil precies in? En wat zijn nou branchespecifieke eigenschappen om rekening mee te houden? Door jarenlange ervaring met diverse branches hebben we extra kennis opgedaan en kunnen we ons inmiddels branchespecialist noemen. We adviseren u graag op het gebied van hard- en software, maar houden u ook op de hoogte van nieuwe ICT ontwikkelingen binnen uw branche. Onze producten en diensten ontwikkelen we zelf waardoor ze naadloos aansluiten bij uw werkomgeving.

Persoonlijk Dashboard
Inzicht in al uw ICT zaken

Met uw persoonlijke dashboard heeft u altijd inzicht in uw ICT zaken. U vindt er al uw directe contactpersonen binnen Reset, tickets  met daarin alle (afgeronde) werkzaamheden en een helder overzicht van alle facturen. Op deze manier kunt u altijd zien welke werkzaamheden er uitgevoerd zijn. Het dashboard is altijd te benaderen via reset.nl.

Ga naar persoonlijk Dashboard

Training & Advies
Wij geven onze kennis graag door

Wij geven geregeld trainingen en workshops over diverse onderwerpen. Wilt u hier aan deelnemen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van actuele onderwerpen. Ook als u een demonstratie of uitleg wilt over producten of diensten kunt u altijd contact met ons opnemen of even bij ons binnen lopen. We helpen u graag!

Ik wil me graag inschrijven voor de nieuwsbrief

Wij zijn partner van

microsoft gold partner
Hewlett Packard Enterprise
HP Silver Partner