Korting op uw nieuwe hard- en software

Niet alleen bij het (her)inrichten van een ICT-omgeving schaft u meestal de nodige hard- en software aan; ook om te voldoen aan de groei en moderne eisen van uw onderneming zult u geregeld te maken krijgen met upgrades. Reset kan diverse kortingen op hardware en software voor uw organisatie aanbieden.

Hardware en software

Reset is een officiële HP Reseller

De betrouwbare leverancier voor al uw hardware

Reset behoort tot de selecte groep aanbieders die zich Silver Partner van HP mag noemen. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van deskundig advies over HP-producten en deze ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Tevens hebben wij binnen ons pand een uitgebreide showroom waar zakelijke klanten de nieuwste producten kunnen bekijken en uitproberen.

Hardware en software Hardware en software Hardware en software
Hardware en software Hardware en software Hardware en software
Microsoft
Adobe


Autodesk
SketchUp

De beste software tot uw beschikking

Altijd de juiste en voldoende licenties voor uw organisatie

Voor veel bedrijven, (semi-)overheidsinstanties en non-profitorganisaties is Reset al jarenlang het vertrouwde adres voor de aankoop van software en licenties. Wij geven u als onafhankelijke software reseller graag advies over de juiste gereedschappen voor uw werknemers. Daarnaast kunnen wij voor onze vaste klanten ook periodiek een inventarisatie uitvoeren, zodat uw softwarelicenties altijd op orde zijn.

Ferry Luijten

Accountmanager
088 707 1725

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Alex Haan

Hoofd Inkoop

088 7777 805
  • Contactgegevens

  • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu