Snelle en betrouwbare levering van al uw hardware

Wij leveren vrijwel alles op het gebied van hardware en geven u graag advies om tot de juiste keuze te komen. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat uw nieuwe hardware goed en volledig geïnstalleerd wordt en werkt zoals u dat precies wilt. Wij hebben bovendien een hoop producten op voorraad in ons magazijn.

Met de kwaliteit en zekerheid van HP

Vanuit technisch oogpunt gaat onze voorkeur bij de aanschaf van veel nieuwe hardware uit naar producten van HP en HP Enterprise. Reset behoort tot een selecte groep van aanbieders in de Benelux die zich Silver Partner van HP mag noemen. Hierdoor kunnen wij u niet alleen voorzien van deskundig advies over HP-producten, maar deze ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Microsoft-licenties voor elke organisatie

Voor veel organisaties is Reset al jarenlang het vertrouwde adres voor de aankoop van software. Wij geven u als onafhankelijke reseller graag advies over de verschillende, beschikbare licenties van de software die uw organisatie nodig heeft. Daarnaast kunnen wij ook periodiek een inventarisatie uitvoeren, zodat uw softwarelicenties altijd op orde blijven. Voor Microsoft-licenties bieden wij de volgende opties aan.

Retail/OEM

Retail/OEM

Een retailversie is een licentie die bij aanschaf van de software wordt meegeleverd. De software mag op één apparaat tegelijkertijd geïnstalleerd zijn, maar dit kan op elk gewenst apparaat zijn. Een OEM-versie mag alleen verkocht worden in combinatie met nieuwe hardware. De licentie kan niet legaal naar een andere computer worden overgebracht en is gebonden aan het systeem waarop de software is meegeleverd.

Open License

Open License

Voor grotere organisaties (tot 250 pc’s) is het Open License-programma van Microsoft een goede optie. U kiest hiermee voor eenvoud en voorspelbaarheid voor een periode van drie jaar. Microsoft-licenties kunnen aangeschaft worden via Open Value of gehuurd worden via een Open Value Subscription. Het verschil hierin is dat u aan het einde van de drie jaar niet de eigenaar bent van de licenties.

SPLA

SPLA

Het Microsoft Services Provider License Agreement (SPLA) stelt Reset in staat op maandelijkse basis Microsoft-producten te licenseren voor haar klanten. Hierdoor kunnen wij flexibeler en voordeliger licenties voor uw organisatie aanbieden. U betaalt namelijk alleen voor de licenties die u in een bepaalde maand daadwerkelijk nodig had voor uw organisatie. Met SPLA bent u bovendien altijd verzekerd van de nieuwste softwareversies.

Officiële reseller van verschillende zakelijke software

Wij zijn salespartner van verschillende softwarefabrikanten en hebben dan ook veel kennis over de verschillende licentiemodellen, inrichting en het gebruik van veelgebruikte softwarepakketten.

Terug naar boven