Netwerkbeheer Delft.

Reset is gevestigd in Wateringen op bedrijventerrein Zwethove. Zo kunnen wij snel in het hele Delft ter plekke zijn. Voor uw bedrijf wilt u zekerheid en duidelijkheid, ook op het gebied van uw netwerkbeheer. Betrouwbare datalijnen en WiFi. Een moderne werkomgeving voor uw medewerkers die constant wordt ondersteund en doorontwikkeld.

reset datacenter

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Reset beheert uw netwerk en al uw diensten. Hierdoor kunnen wij u één pakket aanbieden voor uw gehele werkomgeving. Onze servicedesk staat altijd voor uw klaar. Uw netwerk wordt dag en nacht gemonitord en geüpdatet.

Pro-actieve monitoring en updates.

Goed geautomatiseerd worden vanuit ons Network Operations Center (NOC) wederkerende werkzaamheden zoals updates en back-ups uitgevoerd en gecontroleerd. Met een specialistisch team worden efficiënt uw en onze systemen gemonitord en up-to-date gehouden.

Vaste engineer.

U heeft een vaste engineer die uw bedrijf goed kent. Daarmee heeft u periodieke afspraken waarbij ideeën worden doorgesproken en verbeteringen worden doorgevoerd. En door middel van trainingssessies delen wij graag onze kennis.

24/7 bereikbaar.

Snel handelen is in geval van een calamiteit cruciaal. Daarom is onze storingsdienst altijd bereikbaar voor noodgevallen. We komen zo snel mogelijk bij u langs. Geen voorrijkosten, of arbeidskosten achteraf. En altijd dezelfde gezichten, want u heeft een vaste engineer die volledig op de hoogte is van uw situatie.

24/ bereikbaar
Reset - ervaren servicedeskmedewerkers
Dennis Ferdinandus – Engineer Binnendienst

Ervaren servicedesk.

Als u belt met de servicedesk, krijgt u een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en laatst uitgevoerde werkzaamheden. U bent zo vlot geholpen en in geval van complexe problemen wordt er snel geschakeld tussen de juiste personen.

Eigen datacenters.

Wij vinden het belangrijk om volledige controle over data te hebben. Daarom hebben wij een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in gerenommeerde datacenters. Onder andere bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam

Bekijk wat onze klanten
van ons vinden.

Onze tevreden klanten vertellen graag over ons ICT-beheer.

“Vroeger hadden wij een server op locatie met het nodige onderhoud en zorgen. Nu we bij Reset volledig in de cloud werken hebben wij een oplossing die altijd werkt en hebben we geen onverwachte kosten meer.”

frolings - Wateringen

Fröling’s

Wateringen

“Met de keuze voor Reset hebben wij toegang tot een veilige omgeving waar we gezamelijk in kunnen werken vanaf welke plek dan ook. Door een vast bedrag per maand hebben we ook nog eens grip op onze kosten. Wel zo fijn als je niet van verrassingen achteraf houdt.”

lagooni weelchairs - monster

Lagooni

Monster

“Van constante ICT zorgen naar een onbeperkte service in de cloud. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.”

Unidos

Wateringen

Laat uw complete ICT door ons beheren.

Naast uw netwerkbeheer, bestaat uw ICT uit talloze andere facetten. Denk aan uw hosting, of telefonie. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Reset - Een sterke regionale partner

Een sterke regionale partner.

Reset is een volwassen ICT-bedrijf in Wateringen met meer dan 40 medewerkers. We zijn actief in Zuid-Holland met een sterke klantengroep in de regio Delft, Westland, Den Haag en Rotterdam. Met onze roots in Delft helpen wij sinds 1990 onze klanten met het bouwen en managen van ICT-werkomgevingen voor het MKB.

Neem contact op.

Elk bedrijf is uniek, dat begrijpen we maar al te goed. We denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw bedrijf.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl.

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens