Nieuws

Nieuws.

ICT is onze passie, dus daar weten we alles van. We vertellen u dan ook graag het laatste nieuws over ons, onze producten en uit de sector.

Reset Aanwezigheidssysteem

Aanwezigheids systeem

Met het aanwezigheidssysteem van Reset versimpelt en automatiseert u met een simpele technische oplossing talloze processen in uw bedrijf. Bekijk wat het registratie systeem voor uw bedrijf kan betekenen.
Lees meer…

WordPress onderhoud Tips

Een gehackte website, dat wil natuurlijk niemand. Om dit te voorkomen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website up-to-date is. Vaak is dit iets wat uitgesteld wordt, of zelfs vergeten. Elke update van WordPress neemt…
Lees meer…
Octalarm Touch alarmmelder

Monitoring van kritische bedrijfsprocessen

Wij ontzorgen niet alleen bedrijven in hun ICT-beheer. Maar we hebben ook een prachtige R&D afdeling die maatwerk-oplossingen maakt. In opdracht van Adésys hebben we meegewerkt aan hun nieuwe Octalarm-Touch. Een alarmmelder voor het bewaken van kritische technische…
Lees meer…
3D camera om personen te tellen

Automatisch personen tellen

Met de BezoekersTeller van Reset kunt u automatisch tellen hoeveel personen er in uw pand aanwezig zijn. Bepaal snel hoeveel personen er nog het in pand in mogen met onze automatische BezoekersTeller.
Lees meer…
1 2