Categorieën
Microsoft 365 Nieuws

Open en bewerk PDF bestanden in Microsoft 365 Word

Vanaf nu is het mogelijk om PDF bestanden te openen en te bewerken in Microsoft 365 Word. Sla vervolgens deze bestanden op als een Microsoft Word document. Zo kunt u de volgende keer soepel verder gaan waar u gebleven was.

Volg onze Social Media en blijf op de hoogte van het laatste Microsoft 365 nieuws:

Open en bewerk PDF bestanden in Microsoft 365 Word.

Vanaf nu is het mogelijk om PDF bestanden te openen en te bewerken in Microsoft 365 Word. Sla vervolgens deze bestanden op als een Microsoft Word document. Zo kunt u de volgende keer soepel verder gaan waar u gebleven was.

Open PDF in Word

Wat je kan doen met PDF’s in Microsoft 365

  • Invoegen in elk Microsoft 365 programma, zoals Powerpoint
  • PDF ‘s openen en bewerken in Word
  • Elk Office-bestand opslaan en delen als PDF
  • Inclusief klikbare elementen, zoals inhoudsopgave en hoofdstukken
  • Vanuit Adobe Acrobat kunt u PDF’s opslaan als Word of Excel bestand

Hoe werkt het?

In het dialoogvenster Openen kunnen nu ook PDF-bestanden worden geselecteerd. Wanneer u een PDF-bestand opent, wordt er een Office 365-service gebruikt om het te converteren naar een Word-document in de .DOCX-indeling. U wordt gevraagd om toestemming te geven voor het gebruik van deze cloudgebaseerde service voordat u het nieuwe bestand kunt opslaan en bewerken.

online samenwerken met microsoft Teams

Lukt het niet?

De functie is beschikbaar voor 100% van Microsoft 365-abonnees met Insider Fast-builds, vanaf build 16.29 (19082004). Dus met een oudere versie of losse installatie van Word gaat het niet lukken. Als u deze functie nog niet ziet, maakt u zich geen zorgen, u krijgt er snel toegang toe!

Meer weten over Microsoft 365?

Reset biedt verschillende versies van Microsoft 365 aan. Er zijn verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? Reset kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen? Bel dan met Frank. Hij legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Frank van der Zalm

Productspecialist