Ons verhaal

ICT, maar dan helder.

Al ruim dertig jaar komen wij over de vloer bij MKB bedrijven. Daar treffen wij vaak kostbare ICT-oplossingen aan, opgebouwd uit een wirwar van producten en diensten.

Reset gelooft dat ICT begrijpelijk en helder moet blijven. Complete dienstverlening voor een vaste prijs, dat is onze visie. Daarom leveren wij voor een vast maandtarief alles wat uw bedrijf op ICT gebied nodig heeft: service, arbeid, diensten én licenties. Helder toch?

Roland Ketel – CEO
Monitoring

Zelf het beste willen bouwen.

Onze medewerkers zijn digitale creatievelingen met hoge kwaliteitseisen. We ontwikkelen en bouwen onze eigen oplossingen, waardoor wij altijd zelf de touwtjes in handen hebben. Wij zijn geen dozen- schuivers maar bouwen zelf de doos én de inhoud. Omdat wij de beste kwaliteit willen leveren, kopen we zo min mogelijk producten in. Zo houden wij de controle en kunnen we u de beste prijs- kwaliteitverhouding bieden.

Trotse Reset’ers.

Reset is een volwassen tech-bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Al meer dan 35 jaar helpt Reset haar klanten met het bouwen en managen van ICT-werkomgevingen voor het MKB. We zijn gespecialiseerd in het virtualiseren van complexe software naar elke werkplek.