Nieuwe manieren om ICT te organiseren.

Roland Ketel ontdekte dat in het MKB-segment de ICT-oplossingen veel te complex zijn. Dure projecten en een wirwar van producten en diensten. Dit zonder de klant als uitgangspunt te hebben.

Wij bieden een oplossing. Altijd met de beste technieken en producten. Voor vaste maandelijkse tarieven is alles wat u nodig heeft inbegrepen: arbeid, diensten en licenties.

Roland Ketel – CEO
Monitoring

Zelf het beste willen bouwen.

Onze medewerkers zijn digitale creatievelingen met hoge kwaliteitseisen. We bouwen onze eigen schaalbare oplossingen, waardoor wijzelf de touwtjes in handen hebben. We zijn geen dozen-schuivers, we bouwen zelf de doos én de inhoud. Omdat wij de beste kwaliteit willen leveren, kopen we zo min mogelijk producten in. Zo houden wij de controle en bereiken we voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Trotse Reset’ers.

Reset is een volwassen tech-bedrijf met 40+ medewerkers. Al meer dan 30 jaar helpt Reset haar klanten met het bouwen en managen van ICT-werkomgevingen voor het MKB. We zijn gespecialiseerd in het virtualiseren van complexe software naar elke werkplek.