Gratis reparaties
voor bedrijven en werknemers
op onze Inloopavond

Wat is de inloopavond?

Heeft u een laptop die ontzettend traag is geworden en waar nog nauwelijks op te werken valt? Of ergert u zich aan die ene applicatie die niet precies doet wat u wilt? Reset organiseert elke maand een speciale Inloopavond voor bedrijven en haar werknemers. Tijdens deze avond verhelpen wij volledig kosteloos dit soort problemen. Ook voor problemen aan privé hard- en software kunt u bij ons terecht. Terwijl u geniet van een kopje koffie zoeken wij naar de oplossing.

Om er zeker van te zijn dat wij u op de gewenste Inloopavond kunnen helpen, vragen wij u om aan te melden. Bent u dit echter vergeten of heeft u een spoedreparatie dan mag u uiteraard ook gewoon bij ons binnenlopen.

Op dit moment vindt de inloopavond niet plaats vanwege de maatregelen rond het Corona-virus.
De eerstvolgende inloopavond vindt plaats op 25 juni.

Heeft u in de tussentijd computerproblemen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk.
088 7777 800
servicedesk@reset.nl

Meld u aan voor onze Inloopavond

Voorwaarden:
  • U hoeft (nog) geen klant te zijn om van de Inloopavond gebruik te maken
  • De Inloopavonden zijn bedoeld voor bedrijven en werknemers hiervan
  • U kunt tijdens de Inloopavonden met zowel zakelijke- als privé vragen of storingen bij ons terecht
  • Alleen werkzaamheden die tijdens de Inloopavond uitgevoerd kunnen worden zijn gratis
  • Als er voor een reparatie nieuwe hardware nodig is, dan worden de kosten hiervan (uiteraard in overleg) aan u doorbelast

Recensies Inloopavond

“Tijdens de speciale inloopavond voor bedrijven mijn vastgelopen externe harde schijf bij Reset gebracht met de verwachting dat ik afscheid kon nemen van 5 jaar opgeslagen foto’s en bestanden die ik natuurlijk, heel dom, niet op een andere back-up had gezet. Tot mijn grote opluchting heeft Reset de informatie weer boven water kunnen krijgen. Echt super! Vakmanschap, vriendelijkheid en vertrouwen zijn kernwoorden voor Reset.”

Medewerker Nevedi

“Ik ben langs geweest op de inloopavond met een zeer trage laptop. Deze is omgezet met een SSD en Windows 10 upgrade. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd en ik ben zeer vakkundig geholpen. Het is echt een aanrader om dit op deze wijze uit te laten voeren.”

Medewerker Insituform

“Via een collega was ik getipt over de inloopavonden bij Reset. Mijn externe harde schijf was toen net gecrasht en al mijn bestanden waren onleesbaar geworden. Ik had niet erg veel hoop dat ik mijn bestanden nog terug kon krijgen, omdat meerdere mensen het al hadden geprobeerd. In eerste instantie leek het de medewerkers van Reset ook niet te lukken, maar ze gaven niet zomaar op en wilden nog een paar dingen proberen na de inloopavond. Ze beloofden mij de volgende dag terug te bellen en dat deden ze ook, met goed nieuws! Ze hadden al mijn bestanden terug weten te krijgen en ze konden ze voor me op een nieuwe externe harde schijf zetten. Ik ben de medewerkers erg dankbaar dat ze echt alles hebben geprobeerd en dat het ze is gelukt! Super service, bedankt Reset!”

Medewerker Plus Tanthof