Technieken voor ICT security

Benodigde technieken voor ICT security.

Het moet cybercriminelen zo moeilijk mogelijk gemaakt worden om uw ICT-omgeving binnen te kunnen dringen. En mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan is het zaak om dit zo snel mogelijk te detecteren en de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Reset Security Operations Senter (SOC)

Enterprise technieken voor het MKB.

Ontdek nu onze op maat gemaakte Enterprise technieken voor het MKB. Met ons innovatieve Security pakket brengen we eersteklas beveiligingsoplossingen binnen handbereik. Van robuuste back-ups en professioneel patchmanagement tot gegevensencryptie en uitgebreide netwerkbeveiliging, zowel draadloos als bekabeld. Deze essentiële functies vormen de voorwaarden voor het benutten van onze Reset Security Add-on. Versterk ook uw bedrijfsveiligheid.

De nieuwste generatie
AI-virusscanners.

Moderne antivirus maakt gebruik van zelflerende software en is daarom veel beter in staat om bijvoorbeeld Zero-day threats te detecteren. Zero-day threats zijn nieuwe virussen of nieuwe varianten van virussen.

Constante controle over uw hele bedrijf.

In een modern cybersecurity plan is Managed Security cruciaal. Uitgangspunt is dat in principe iedere omgeving geïnfecteerd zou kunnen zijn (Asume Breach). Iedere digitale stap die cybercriminelen zetten laat sporen na. Daarom verzamelen wij in uw volledige ICT-omgeving allerlei data, die analyseren wij met high-end tools en maken wij inzichtelijk op dashboards. Uw ICT-omgeving wordt zodoende continu volledig in de gaten gehouden. Met Managed Security is de pakkans aanzienlijk groter, eenmaal ontdekt kunnen wij de cybercriminelen buiten zetten voordat ze hebben toegeslagen.

Laat uw bedrijf hacken met een Pen test.

Met een Pentest test u de cyberveiligheid van uw organisatie. Hierbij kruipen externe onafhankelijke securityspecialisten in de huid van een hacker en proberen zo, door gebruik te maken van dezelfde technieken als cybercriminelen, kwetsbaarheden op te sporen. Bij een Pentest gebruiken deze zogeheten ethische hackers allerhande middelen om toegang te verkrijgen tot uw systemen om zo eventuele kwetsbaarheden bloot te leggen. Vertrouwen is goed, controle is beter.

Makkelijk, een digitale wachtwoordkluis.

Een goed wachtwoordbeleid is essentieel om te voorkomen dat cybercriminelen uw wachtwoorden achterhalen. Een digitale wachtwoordkluis slaat uw wachtwoorden veilig online op en u hoeft alleen het wachtwoord van de kluis te onthouden.

Met een wachtwoordkluis maakt u sterke, complexe wachtwoorden die u gemakkelijk deelt met collega’s.

Reset Phishing Test

De phishing simulatie geeft inzicht in hoeverre medewerkers phishingmails openen, of zij doorklikken op links of bijlagen en of er gevoelige gegevens worden achtergelaten. Daarnaast is een phishing simulatie een perfect middel om bewustwording te creëren bij uw medewerkers. Herkennen uw medewerkers een phishingmail? Zijn zij op de hoogte van de gevaren van een phishingmail? Met een phishing simulatie van Reset kunt u enerzijds uw medewerkers deze gevaren laten ervaren en anderzijds de huidige know-how toetsen.

Contactformulier

Als u uw gegevens invult, belt één van onze specialisten u zo spoedig mogelijk. We beantwoorden graag al uw vragen over security.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl.

Frank van der Zalm – Security Adviseur