Microsoft Power Apps

Maak apps voor uw bedrijf met Microsoft Power Apps.

Bouw met Microsoft Power Apps makkelijk zelf apps om efficiënter te werken. Wij koppelen uw bronnen, zetten het platform voor u op en samen bouwen we de eerste app. Hierna kunt u zelf aan de slag met het bouwen van apps om processen te versimpelen en versnellen.

Microsoft Power Apps

Wat is Power Apps?

Power Apps is een suite met app-templates, services, connectors en een gegevensplatform dat een snelle ontwikkelomgeving biedt om apps te bouwen voor uw bedrijfs-uitdagingen. Met behulp van Power Apps kunt u snel zakelijke apps bouwen die verbinding maken met uw eigen data.

Bouw apps met weinig code.

Met behulp van Power Apps kunt u snel simpele apps bouwen die verbinding maken met uw bedrijfsdata. Maak contact met talloze databronnen en moderniseer ouderwetse processen. Dankzij makkelijk klik-en-slepen met elementen kunt u met weinig programmeerkennis zelf apps maken en beheren.

bouw zelf makkelijk apps

Iedereen kan apps bouwen.

Door apps te bouwen met Power Apps kunnen collega’s efficiënter samenwerken, van de mensen op de vloer tot ontwikkelaars op kantoor. Los bedrijfsproblemen op met intuïtieve visuele tools waarvoor weinig code nodig is. Werk sneller met een platform waarmee data-integratie en -distributie mogelijk zijn. En breid het platform uit met bouwstenen voor professionele ontwikkelaars. Bouw en deel apps eenvoudig op elk apparaat.

Maak applicaties in jouw huisstijl.

Ontwerp je app op het Power Apps-canvas. Pas elk detail van je app aan aan je huisstijl. Maak apps voor smartphones waarbij ook camera’s en locatiegegevens gebruikt kunnen worden. Je kunt ook beginnen met één van de talloze voorbeeldapps. Bijvoorbeeld voor onkostendeclaraties of locatie-inspecties.

pas je app aan aan je huisstijl

Nieuw: Power App Portals

Bouw eigen portals.

Creëer een gesloten website waarop je je data openstelt naar klanten en leveranciers. Geef interne en externe gebruikers veilig toegang tot je data. Externen kunnen zich aanmelden met verschillende identiteien van bijvoorbeeld  LinkedIn, Microsoft, Facebook en Google.

Integreer al je data.

Breng data samen uit Power Apps, Power BI en Power Automate en breng deze naar buiten. Breid portals uit met formulieren, lijsten, grafieken en dashboards en versnel je bedrijfsprocessen.

Integreer al je data in Power App Portals
Maak makkelijk websites

Maak websites.

Bouw zonder code te gebruiken simpele websites die geschikt zijn voor elk apparaat. Van smartphone tot computer. Maak zo gemakkelijk data bereikbaar voor derden. Verrijk deze data met input van anderen

Toepassingen van Power Apps voor bedrijven

Met Power Apps maak je processen binnen je bedrijf makkelijker, minder foutgevoelig en stroomlijn je communicatie tussen collega’s.
Lees hieronder voorbeelden van toepassingen uit het bedrijfsleven.


Kwaliteitscontrole op locatie

Branche: Bouw

Probleem: Fouten bij het opleveren van projecten.

Oplossing: App voor het vaststellen van een kwaliteitscontrole.

Maak foto’s tijdens en na een project voor bewijs bij kwaliteitscontrole. Gebruik automatisch de locatie-gegevens en voeg de foto’s toe aan uw bouwprojecten. Koppel de app met uw planning en agenda’s voor een juiste afhandeling.

Zero Waste Lunch

Branche: Catering

Probleem: Niet genoeg of te veel bereid eten.

Oplossing: App voor het aanmelden van lunch tijdstippen.

In de lunch-app geven medewerkers aan of en hoe laat ze die dag mee eten. Zo weet uw catering-medewerker hoeveel eten er bereid moet worden! Combineer de app met app met Power BI en reageer vooruit op wat de drukke momenten zijn.

Gereedschapsbeheer

Branche: Installatietechniek

Probleem: Gereedschap dat kwijtraakt of beschadigd wordt ingeleverd.

Oplossing: App voor het gereedschaps-beheer.

Met een op maat gemaakte app kunt u precies ziet wie uw gereedschap in gebruik heeft. De medewerker scant met de app de barcode op het gereedschap en kan aantekeningen achterlaten. Zo weet u precies wie wat heeft gebruikt.

Verbind uw app met uw databronnen.

Maak verbinding met honderden databronnen met behulp van de connector-library en Microsoft’s Common Data Service. Breng data samen in één informatiebron en creëer nieuwe inzichten. Ook is er de mogelijkheid om Office 365, Dynamics 365 en Azure aan te passen en uit te breiden.

De meest gebruikte koppelingen

Maak een koppeling tussen honderden veel gebruikte data bibliotheken. Zo kunt u ook al uw data gebruiken en implementeren in Power Apps. Dit zijn een aantal veelgebruikte bronnen.

Office 365
Microsoft 365
Trello
Trello
Gmail
Gmail
SQL Server
SQL Server
Excel
Excel
RSS
RSS
Youtube
YouTube

Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Facebook
Facebook
Salesforce
Salesforce
sftp
sFTP

Maatwerk koppelingen.

Veel specifieke software werken met bekende database-systemen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te koppelen. Denk aan MySQL of Microsoft SQL databases.

Mocht uw applicatie een afwijkende databron hebben, dan kunnen wij een op maat gemaakte koppeling maken. Hierdoor converteren wij deze data automatisch naar een ondersteund formaat. Zodra de data in Microsoft Power Apps beschikbaar is, kunt u zelf er mee aan de slag.

Maatwerk voor Power Apps

Vernieuwen met het
Microsoft Power Platform.


Power Apps is onderdeel van het Microsoft Power Platform. Hierbij horen ook Power Automate en Power BI. Tools waarmee u zelf makkelijk uw bedrijf kunt automatiseren en visuele bedrijfsanalyses en voorspellingen kunt maken op basis van uw eigen bedrijfsdata. Inbegrepen bij Microsoft 365!

Kennis maken.

Wilt u eens brainstormen over welke processen u kunt versnellen met Power Apps? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl

Frank van der Zalm - productspecialist
Frank van der Zalm – productspecialist

    Uw gegevens