Systeembeheer Wateringen

Systeembeheer Wateringen.

Wij bieden complete oplossingen voor onbeperkt systeembeheer voor het MKB in Wateringen. Alle ICT die u nodig heeft bij één regionale partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Onze oplossingen bevatten onder andere:

Systeembeheer
Digitale telefooncentrale
WiFi beheer
Microsoft Office 365
Ongelimiteerd data en belminuten
De ICT oplossingen van Reset

Onze werkwijze.

Onze oplossingen bevatten alle praktische zaken die uw bedrijf nodig heeft, zoals beheer van WiFI, telefonie en het beheer van uw websites.

In onze werkwijze laten we zien op welke onbeperkte wijze we uw systemen beheren, monitoren en ondersteuning bieden.

24/7 ondersteuning, inclusief voorrij- en arbeidskosten
Eén vast maandbedrag, geen verborgen kosten
Inclusief licenties
Maandelijks schaalbaar
accountancy

Een veilige werkomgeving.

We bieden complete ICT-werkomgevingen passend bij uw bedrijf. Dat kan met uw eigen lokale servers, of compleet in de cloud. Door uw eigen ICT-infrastructuur uit te breiden of in onze cloud te plaatsen, bent u verzekerd van optimale veiligheid. Een eigen private virtuele netwerkomgeving, altijd up-to-date en inclusief snel herstelbare backups. Uw gegevens en die van uw klanten in top datacentra op Nederlands grondgebied.

Pro-actieve monitoring en updates.

Goed geautomatiseerd worden vanuit ons Network Operations Center (NOC) wederkerende werkzaamheden zoals updates en back-ups uitgevoerd en gecontroleerd. Met een specialistisch team worden efficiënt uw en onze systemen gemonitord en up-to-date gehouden.

Reset NOC Monitoring
Vaste Engineer

Vaste engineer.

U heeft een vaste engineer die uw bedrijf goed kent. Daarmee heeft u periodieke afspraken waarbij ideeën worden doorgesproken en verbeteringen worden doorgevoerd. En door middel van trainingssessies delen wij graag onze kennis.

24/7 bereikbaar.

Snel handelen is in geval van een calamiteit cruciaal. Daarom is onze storingsdienst altijd bereikbaar voor noodgevallen. We komen zo snel mogelijk bij u langs. Geen voorrijkosten, of arbeidskosten achteraf. En altijd dezelfde gezichten, want u heeft een vaste engineer die volledig op de hoogte is van uw situatie.

24/7 bereikbaar
Reset - ervaren servicedeskmedewerkers
Dennis Ferdinandus – Engineer Binnendienst

Ervaren servicedesk.

Als u belt met de servicedesk, krijgt u een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en laatst uitgevoerde werkzaamheden. U bent zo vlot geholpen en in geval van complexe problemen wordt er snel geschakeld tussen de juiste personen.

Eigen datacenters.

Wij vinden het belangrijk om volledige controle over data te hebben. Daarom hebben wij een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in gerenommeerde datacenters. Onder andere bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam
WiFi

Zakelijke WiFi.

Uw bedrijfsnetwerk wordt beheerd in onze oplossingen voor systeembeheer en daar hoort natuurlijk ook de WiFi bij. Met UniFi Cloud beheren wij uw draadloze netwerk. U krijgt daarbij uitgebreide mogelijkheden om Hotspots aan te maken voor uw gasten.

Uw eigen telefooncentrale.

Reset levert de meest moderne manier van bellen. Geen telecomprovider als extra tussenpartij, maar rechtstreekse integratie van uw vaste telefoonlijnen in Microsoft Teams, waar u waarschijnlijk toch al mee werkt.

telefonie - bellen met uw eigen devices
Koppel Microsoft Teams aan Yealink

Bellen met Microsoft Teams.

U belt op uw laptop, tablet of smartphone met Microsoft Teams-app. Al uw bestaande (vaste) nummers zijn hiermee bruikbaar op elk device. Microsoft Teams is de kern van alle communicatie, overzichtelijk samengebracht in één toepassing.

Webhosting.

Ook de hosting van uw websites en domeinnamen is inbegrepen, op onze eigen webservers. U kunt alle facetten van uw website eenvoudig zelf beheren in Plesk. Daarnaast krijgt u korting op de diensten van onze webstudio.

Roy-de-Letter
Roy de Letter – Webspecialist

De oplossingen.

We bieden complete oplossingen voor systeembeheer passend bij uw bedrijf. Dat kan met uw eigen lokale servers, of compleet in de cloud.


Modern
Workplace.

modern workplace

Online werken, verbonden met kracht van de Cloud.


Private
Cloud.

Private Cloud

Uw ICT-omgeving, veilig ondergebracht in één van onze datacenters.


On
Premise.

on premise

Uw bedrijfskritieke processen op uw eigen servers altijd lokaal beschikbaar.Enterprise.

enterprise

Unieke situaties die vragen om specifieke oplossingen.

Blijf leren met Reset Academy.

Wij helpen u graag met het slim automatiseren van processen. Met de Reset Academy helpen we u met inrichten en werken met de nieuwste generatie apps van Microsoft. De trainingen van Reset Academy zijn inbegrepen.

Reset Academy - Blijf leren

Power Automate

Automatiseer herhalende processen en koppel data tussen verschillende systemen met Power Automate.

Microsoft Power Automate

Power BI

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen. Breng uw data samen in dynamische visuele rapportages met Power BI.

Microsoft Power BI

Power Apps

Creëer met Power Apps zelf apps die perfect aansluiten op uw organisatie. Voor PC, tablet en mobiel. 

Microsoft Power Apps

Bekijk wat onze klanten
van ons vinden.

Onze tevreden klanten vertellen graag over ons ICT-beheer.

“Vroeger hadden wij een server op locatie met het nodige onderhoud en zorgen. Nu we bij Reset volledig in de cloud werken hebben wij een oplossing die altijd werkt en hebben we geen onverwachte kosten meer.”

frolings - Wateringen

Fröling’s

Wateringen

“Met de keuze voor Reset hebben wij toegang tot een veilige omgeving waar we gezamelijk in kunnen werken vanaf welke plek dan ook. Door een vast bedrag per maand hebben we ook nog eens grip op onze kosten. Wel zo fijn als je niet van verrassingen achteraf houdt.”

lagooni weelchairs - monster

Lagooni

Monster

“Van constante ICT zorgen naar een onbeperkte service in de cloud. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.”

Unidos

Wateringen

Reset - Een sterke regionale partner

Een sterke regionale partner.

Reset is een volwassen ICT-bedrijf in Wateringen met meer dan 40 medewerkers. We zijn actief in Zuid-Holland met een sterke klantengroep in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Met onze roots in Delft helpen wij sinds 1990 onze klanten met het bouwen en managen van ICT-werkomgevingen voor het MKB.

Neem contact op.

Elk bedrijf is uniek, dat begrijpen we maar al te goed. We denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw bedrijf.

U kunt natuurlijk ook bellen met 088 7777 800 of mailen met sales@reset.nl.

Marko van der Meer - Manager Sales en Inkoop
Marko van der Meer – Manager Sales en Inkoop

    Uw gegevens