VoIP
Goedkoper telefoneren en meer mogelijkheden met VoIP van Reset.
Vraag offerte aan

Betrouwbare VoIP-telefonie

Telefonie zit in het DNA van Reset. Naast een ACM-erkende telecomprovider, zijn wij namelijk ook fabrikant van telefooncentrales. We leveren al jarenlang zakelijke VoIP-telefonie: telefonie die gebruik maakt van (bestaande) internetverbindingen. We beschikken over een eigen redundant VoIP-netwerk waarop u uw eigen VoIP-toestellen kunt aansluiten. Bovendien kunnen we alles van A tot Z voor u regelen: van de functionaliteiten waarover uw telefooncentrale moet beschikken tot de telefoonnummers en toestellen.

Wat kunnen we voor u verzorgen?

Telefooncentrale

Met een telefooncentrale van Reset kunt u niet alleen goedkoper via VoIP telefoneren, maar ook veel meer functionaliteiten toevoegen binnen uw organisatie.

Telefoonnummers

Reset levert regionale, landelijke (085 of 088) en internationale telefoonnummers. Ook kunnen we uw huidige telefoonnummer(s) overnemen.

Telefoontoestellen

Wij kunnen u uitgebreid adviseren in de aanschaf van uw telefoontoestellen. Wij leveren vaste of draadloze toestellen, met of zonder headset.

Internetverbinding

Indien u nog niet beschikt over (de juiste) internetverbinding, dan kan Reset ook deze voor u leveren. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier en kunnen daarom altijd een onafhankelijk advies geven.

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor VoIP-telefonie van Reset?

Om gebruik te maken van onze VoIP-telefonie heeft u een geschikte internetverbinding nodig, een VoIP-telefooncentrale en de juiste telefoontoestellen. Heeft u hierbij advies nodig, dan helpt één van onze accountmanagers u uiteraard graag verder. Na uw bestelling vragen wij voor u de juiste telefoonnummers aan of verhuizen wij uw huidige nummer(s). Vanaf dat moment kunt u telefoneren met alle voordelen van VoIP en Reset.

Kan ik bij het overstappen op VoIP mijn huidige telefoonnummers meenemen?

Ja, wij kunnen al uw regionale, nationale en internationale telefoonnummers overnemen. U betaalt hiervoor éénmalig porteringskosten.

Ferry Luijten

Accountmanager
088 707 1725

Heeft u vragen?

Stel hier direct uw vraag of bel ons gerust.
Rick Hebing

Accountmanager

0174 200 301
  • Contactgegevens

  • Welke vraag heeft u?

Terug naar boven
Menu