ICT advies voor het MKB

ICT advies voor het MKB.

Als bedrijf wilt u graag zo efficiënt en effectief mogelijk werken. Reset levert ICT advies op maat voor een moderne werkomgeving. Veilige en betrouwbare opslag van gegevens en betrouwbaar beheer van apparaten.

reset datacenter

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Uw hele ICT-omgeving wordt door ons ontzorgd. Alle diensten hebben wij in eigen beheer, hierdoor kunnen we u één pakket aanbieden. Al uw en onze systemen houden we dag en nacht in de gaten, dus mocht er iets mis zijn, zijn we zelf als sneller op de hoogte dan uzelf. Wij zorgen ervoor dat ICT overzichtelijk wordt.

Pro-actieve monitoring en updates.

Al uw en onze systemen worden in ons Network Operations Center (NOC) dag en nacht in de gaten gehouden. Naast uw software, houden we ook uw hardware in de gaten. Elke nacht maken we een back-up welke redundant opgeslagen wordt in twee van datacenters in Nederland.

We komen bij u langs.

Kosteloos komen wij bij u langs als u vragen heeft of als er problemen zijn. We rekenen hier geen kosten voor. U krijgt altijd dezelfde gezichten te zien, want u krijgt een dedicated engineer die altijd op de hoogte is van uw systemen en uw situatie.

24/7 antwoord op uw vragen.

Onze medewerkers van de servicedesk leveren elke dag een topprestatie, zij staan altijd klaar voor al uw vragen. Ze beschikken over uitgebreide kennis en tools om zo uw problemen op te lossen.

Uw vaste engineer.

Wanneer u vragen of problemen heeft, krijgt u altijd een medewerker aan die lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en de werkzaamheden die als laatst zijn uitgevoerd. Wanneer een probleem complex is, wordt er snel geschakeld met de juiste personen.

Wij hebben eigen datacenters.

Onze servers en infrastructuur beheren wij zelf in twee gerenommeerde datacenters. Onder andere bij SmartDC in Totterdam en Equinix in Amsterdam. Doordat we de servers en infrastructuur zef beheren, houden we altijd de volledige controle over de data die we hebben.

Deze bedrijven gingen u voor.

Tak architecten - Delft

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens