ICT uitbesteden

Uitbesteden van
uw ICT.

ICT uitbesteden voor een vast maandelijks tarief: diensten, service en licenties.

Uitbesteden van uw ICT.

ICT uitbesteden voor een vast maandelijks tarief: diensten, service en licenties.

Microsoft Tier 1 CSP Partner
Microsoft CSP Direct Partner
Hewlett Packard Enterprise Partner
logos partners
De productadviseurs van Reset denken met u mee over uitbesteden van ICT

Een ervaren regionale ICT partner.

Reset is een volwassen ICT-bedrijf aan de rand van Den Haag met meer dan 50 medewerkers. We zijn actief in Zuid Holland met een sterke klantengroep in Westland en Rotterdam. Met onze roots in Delft helpen wij sinds 1987 onze klanten met het bouwen en beheren van ICT-werkomgevingen voor het MKB.

Ervaringen van klanten.

Waarom besteden bedrijven hun ICT uit bij Reset, en wat brengt het hen?

Tymen Roelofs zorgt bij Tychè groep voor flexibele ICT
Tychè groep,
flexibeler door ICT.

Financieel adviesbureau Tychè Groep uit Den Haag zocht een oplossing om flexibeler te kunnen werken. De medewerkers zaten vast op hun werkplek (een vaste telefoon op en een computer onder het bureau) waaraan gewerkt moest worden.

Simon Rijke - directeur Weighpack
Weighpack, compleet ontzorgde verpakkingslijnen.

Productiebedrijf Weighpack is een wereldwijde speler op het gebied van complete verpakkingslijnen. Ze hebben een unieke positie in de wereld omdat ze niet alleen de machines leveren, maar ook een software en ondersteuning. Net als Reset dus een all-in oplossing.

Yasemin Yegen - Leyestaete
Leyestaete, geen zorgen meer over ICT.

Leyestaete accountants en belastingadviseurs heeft het druk, heel druk. Ze hebben net een ander kantoor overgenomen, maar komen eigenlijk nog steeds mensen tekort. Dan wil je maar één ding, focussen en geen gedoe met je ICT.

Modern Workplace.

Online werken, verbonden met kracht van de Cloud. Via Microsoft 365 werkt u op uw eigen devices altijd met de nieuwste Office-toepassingen. En met krachtige mogelijkheden om snel uit te breiden als uw bedrijf groeit.

modern workplace - reset - uitbesteden ICT
private cloud - uitbesteden ICT

Private Cloud.

Uw eigen ICT-omgeving, precies zoals u wilt. Voor optimale functionaliteit en veiligheid ondergebracht in één van onze datacenters. Makkelijk samenwerken, waar en wanneer uw medewerkers willen en vanaf elk (mobiel) device.

On Premise.

Uw bedrijfskritieke processen op uw eigen servers altijd lokaal beschikbaar en niet afhankelijk van externe verbindingen. De zekerheid van een lokale omgeving, aangevuld met diensten vanuit de publieke Cloud zoals Microsoft 365 en Microsoft Azure. En niet te vergeten, onze Private Cloud oplossingen.

ict beheer op locatie - ook uitbesteden

Sophos security partner

Om de juiste bescherming te kunnen faciliteren, werkt Reset samen met Sophos als sterke security partner. Sophos is een gerenommeerd Brits beveiligingssoftware- en hardwarebedrijf.

Alles wat u wilt weten over het uitbesteden van uw ICT.

Als u vragen heeft, wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Reset
De Lierseweg 7, 2291 PD, Wateringen

Mailen: info@reset.nl
Bellen: 088-7777 800

Laat een specialist mij bellen voor advies.

Als u uw bedrijfsgegevens invult, belt één van onze productspecialisten u zo spoedig mogelijk voor een adviesgesprek.


    Ik heb support nodig