Netwerkbeheer

Netwerkbeheer.

Voor uw bedrijf wilt u zekerheid en duidelijkheid, ook op het gebied van uw netwerkbeheer. Betrouwbare datalijnen en WiFi. Een moderne werkomgeving voor uw medewerkers die constant wordt ondersteund en doorontwikkeld. En een ICT-partner die met u meedenkt en altijd voor u klaar staat.

reset datacenter

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Reset beheert uw netwerk en al uw diensten. Hierdoor kunnen wij u één pakket aanbieden voor uw gehele werkomgeving. Onze servicedesk staat altijd voor uw klaar. Uw netwerk wordt dag en nacht gemonitord en geüpdatet.

Pro-actieve monitoring en updates.

Goed geautomatiseerd worden vanuit ons Network Operations Center (NOC) wederkerende werkzaamheden zoals updates en back-ups uitgevoerd en gecontroleerd. Met een specialistisch team worden efficiënt uw en onze systemen gemonitord en up-to-date gehouden.

Vaste engineer.

U heeft een vaste engineer die uw bedrijf goed kent. Daarmee heeft u periodieke afspraken waarbij ideeën worden doorgesproken en verbeteringen worden doorgevoerd. En door middel van trainingssessies delen wij graag onze kennis.

24/7 bereikbaar.

Snel handelen is in geval van een calamiteit cruciaal. Daarom is onze storingsdienst altijd bereikbaar voor noodgevallen. We komen zo snel mogelijk bij u langs. Geen voorrijkosten, of arbeidskosten achteraf. En altijd dezelfde gezichten, want u heeft een vaste engineer die volledig op de hoogte is van uw situatie.

24/ bereikbaar
Reset - ervaren servicedeskmedewerkers
Dennis Ferdinandus – Engineer Binnendienst

Ervaren servicedesk.

Als u belt met de servicedesk, krijgt u een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en laatst uitgevoerde werkzaamheden. U bent zo vlot geholpen en in geval van complexe problemen wordt er snel geschakeld tussen de juiste personen.

Eigen datacenters.

Wij vinden het belangrijk om volledige controle over data te hebben. Daarom hebben wij een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in gerenommeerde datacenters. Onder andere bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Datacenter Reset SmartDC - Rotterdam

Laat uw complete ICT door ons beheren.

Naast uw netwerkbeheer, bestaat uw ICT uit talloze andere facetten. Denk aan uw hosting, of telefonie. Wij bieden een totaalpakket aan waar álle tools inzitten die uw bedrijf nodig heeft. Compleet ICT-beheer voor uw bedrijf voor een vaste prijs per maand.

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens