Systeembeheer

Zekerheid voor
uw systeembeheer.

Voor uw bedrijf wilt u zekerheid en duidelijkheid, ook op het gebied van ICT. Een moderne werkomgeving voor uw medewerkers die constant wordt ondersteund en doorontwikkeld. Veilige en betrouwbare opslag van gegevens en betrouwbaar systeembeheer van apparaten.

reset datacenter

Alles wat uw bedrijf nodig heeft.

Doordat wij alle diensten in eigen beheer hebben, kunnen wij één pakket aanbieden waarmee uw complete ICT-omgeving wordt ontzorgd. Bijvoorbeeld onze moderne monitoring, die uw systemen 24 uur per dag in de gaten houdt. Zo zijn wij eerder dan uzelf op de hoogte van mogelijke problemen. Wij kunnen uw systeem waar nodig opschalen om problemen te voorkomen. Zo wordt een complex iets als ICT overzichtelijk.

Pro-actieve monitoring en updates.

Reset beschikt over een Network Operations Center (NOC) waarin wij 24 uur per dag uw en onze systemen monitoren en updaten. Zowel de hardware als de software. Ook wordt er elke nacht een back-up gemaakt en wordt deze redundant opgeslagen in twee datacenters in Nederland.

We komen bij u langs.

Heeft u advies nodig, of zijn er problemen? We komen kosteloos bij u langs. Geen voorrijkosten, of arbeidskosten achteraf. En altijd dezelfde gezichten, want u heeft een dedicated engineer die volledig op de hoogte is van uw situatie.

24/7 antwoord op uw vragen.

De servicedesk is een afdeling die continu topprestaties levert om u zo goed mogelijk te woord te staan. De medewerkers die onze servicedesk beheren beschikken over uitgebreide kennis en tools om uw vragen en problemen over uw systeembeheer zo snel mogelijk op te lossen.

Uw vaste engineer.

Als u belt met de servicedesk, krijgt u een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van uw bedrijf en laatst uitgevoerde werkzaamheden. U bent zo vlot mogelijk geholpen en in geval van complexe problemen wordt er snel geschakeld tussen de juiste personen.

Wij hebben eigen datacenters.

Wij vinden het belangrijk om volledige controle over data te hebben. Daarom hebben wij een eigen infrastructuur en eigen servers, die wij volledig zelf beheren in twee gerenommeerde datacenters. Onder andere bij SmartDC in Rotterdam en Equinix in Amsterdam.

Deze bedrijven gingen u voor.

protestante gemeente delft
Labore administratie en belastingadvies Delft
wasmachinehuis delft
lagooni weelchairs - monster

Kennis maken.

Wilt u eens kennis maken en zien wat Reset voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen met

088 7777 800

Of mailen met

sales@reset.nl

    Uw gegevens